The wishlist name can't be left blank

Ashwagandha

Vitalité, Energie, Endurance - Immunité - Bien-être hormonal au masculin - Equilbre hormonal féminin - Fatigue Sportifs et style de vie actif - Stress, humeur, relaxation
Ashwagandha
Op voorraad
- stuk(s) +
Perstuk(s)
€ 21,54 stuk(s)
Gegevens
Aswhagandha is een ideaal voedingssupplement voor mannen en vrouwen die een gebrek hebben aan energie, tonus en mentaal, fysiek of seksueel uithoudingsvermogen. Het brengt een surplus aan tonus bij actieve mensen (atleten) en herstelt de energiereserves bij de meest zittende mensen. Ashwagandha is ook ideaal voor mensen in een toestand van nerveuze uitputting, stress en angst, met een moeilijke slaap.

Gebruik: 1 tot 2 capsules / 2 maal per dag (ochtend en avond). Innemen met voedsel en water. Kuur van 3 maanden.

Tegenindicaties: Niet langdurig Gebruik en zonder advies van een specialist. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven zonder het advies van een gezondheidsspecialist. Bij Gebruik van kalmerende middelen is het raadzaam vooraf een arts te raadplegen.

Samenstelling: Ashwagandha / Indiase Ginseng (Withania somnifera), wortel, 400 mg met alkaloïden (Withanine) en adaptogene steroïde saponine lactonen (Withanoliden, waaronder vele withaferinen).

Herkomst
Indië
Seizoen
januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Bewaring
Kamertemperatuur