The wishlist name can't be left blank

Shatavari

Puissant Anti-stress & Antioxydant (Adaptogène) Équilibre Cycle Féminin - Règles - Ménopause - Lactation Fonctions et Organes Reproducteurs Féminins Performances Masculines
Shatavari
Op voorraad
- stuk(s) +
Perstuk(s)
€ 21,54 stuk(s)
Gegevens
Shatavari is een ideaal voedingssupplement om de werking van de vrouwelijke hormonale cyclus vanaf het prille begin (meisjes) tot het einde te ondersteunen. Het is ideaal voor vrouwen met een onregelmatige en verstoorde cyclus, omdat het helpt de vrouwelijke voortplantingsfuncties en -organen in evenwicht te brengen, te ondersteunen en te versterken. Shatavari is een doeltreffend antwoord op de meest voorkomende hormonale behoeften en ongemakken van de vrouw (menstruatie, menopauze, zwangerschap, borstvoeding, ...). Shatavari wordt in verband gebracht met Ashwagandha en is ideaal voor mannen die hun voortplantingsfuncties en -prestaties willen verbeteren.

Gebruik: 1 tot 2 capsules / 2 maal per dag (ochtend en avond). Innemen met voedsel en water. Kuur van 3 maanden

Tegenindicaties : kan niet op lange termijn Gebruikt worden. Raadpleeg uw arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Samenstelling: Shatavari / Wilde asperge (Asparagus racemosus), wortelstok, 400 mg, met fyto-oestrogene steroïdale saponinen Shatavarinen 1-XI. Rijk aan mineralen zoals calcium, magnesium, koper, chroom, zink, mangaan, kalium Vitaminen: analogen A, B12, B6, C, E, K Werkzame bestanddelen: glycosiden, isoflavonen, sitosterol, diosgenine, fyto-oestrogenen.

Herkomst
Indië
Seizoen
januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Bewaring
Kamertemperatuur