The wishlist name can't be left blank

Trikatu - Digestion

Digestion - Détox- Santé & Désagréments intestinaux Transit lent - Gaz & Ballonnements - Métabolisme lent Régime Alimentaire - Brûle calories (Plantes Thermogéniques)
Trikatu - Digestion
Op voorraad
- stuk(s) +
Perstuk(s)
€ 21,54 stuk(s)
Gegevens
Trikatu is een ideaal voedingssupplement voor mensen die een dieet volgen om af te vallen. Voor degenen die een trage en verstopte spijsvertering en transit willen opwekken, degenen die vatbaar zijn voor winderigheid, een opgeblazen gevoel en andere gastro-intestinale ongemakken. Trikatu is ook ideaal voor mensen met een trage stofwisseling die hun stofwisseling willen versnellen en beter calorieën willen verbranden. Tenslotte is het uitstekend voor het elimineren van opgehoopte gifstoffen.

Gebruik: 1 tot 2 capsules / 2 maal per dag (ochtend en avond). Innemen met voedsel en water.

Tegenindicaties : Niet langdurig Gebruik en zonder advies van een specialist. Niet Gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

Samenstelling: Gember / Vishwabesaj (Zingiber officinale), wortel, 110 mg, met kruidige elementen zoals gingerol en shogaol. Zwarte peper (Piper nigrum), vrucht, 110 mg, met kruidige elementen zoals piperine en pineen. Pippali / Lange peper (Piper longum), 110 mg, met kruidige elementen zoals piperine.

Herkomst
Indië
Seizoen
januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Bewaring
Kamertemperatuur