The wishlist name can't be left blank

Balance

Equilibre métabolisme trop lent ou trop rapide - Nettoyage, détoxification et protection du foie - Réduit absorption sucres Augmente métabolisme des graisses - Puissant Anti-stress & Antioxydant (Adaptogène) - Haute concentration en vitamine C - Régime alimentaire - Surpoids ou Sous-poids
Balance
Op voorraad
- stuk(s) +
Perstuk(s)
€ 21,54 stuk(s)
Gegevens
Het voedingssupplement Weight Balance is ideaal voor mensen die de werking van hun lever willen verbeteren en dus ook de assimilatie en metabolisatie van suikers en vetten. Naar gelang van de behoeften van hun organisme helpt het om te snelle spijsverteringsmetabolisme in evenwicht te brengen, te verbeteren en te verminderen, maar ook om tragere stofwisselingsmechanismen die gewichtstoename of -afname veroorzaken, te verhogen. Het is dus een ideaal voedingssupplement voor mensen die willen afvallen of bijkomen. Het is ook ideaal voor mensen die verzwakt en gestrest zijn door een dieet en die weer tonus en energie willen krijgen.

Gebruik: 1 tot 2 capsules / 2 maal per dag (ochtend en avond). Innemen met voedsel en water. Minimale uitharding van 3 maanden.

Tegenindicaties : Niet aanbevolen voor mensen die aan constipatie lijden. Voorzichtig Gebruik en bij diabetici (kan de bloedsuikerspiegel verlagen). Niet Gebruik en twee weken voor de operatie (kan interfereren met de bloedsuikercontrole). Niet aanbevolen tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling: Bhumyamalaki (Phyllantus niruri), gehele plant 125 mg. Amalaki (Phyllantus emblica), vrucht, 75 mg. Guduchi (Tinospora cordifolia), stam, 125 mg.

Herkomst
Indië
Seizoen
januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Bewaring
Kamertemperatuur