The wishlist name can't be left blank

Triphala

Triphala
Op voorraad
- stuk(s) +
Perstuk(s)
€ 21,54 stuk(s)
Gegevens
Triphala is een ideaal voedingssupplement voor mensen die hun algehele maag- en darmgezondheid willen verbeteren en een milde en progressieve ontgifting en reiniging van de dikke darm en het gehele maag- en darmstelsel nastreven. Meer in het bijzonder biedt Triphala een ideale ondersteuning voor mensen die gevoelig zijn voor maagdarmstoornissen, zuurgraad en constipatie en die hun spijsverteringsstelsel willen resetten.

Gebruik: 1 tot 2 capsules / 2 maal per dag (ochtend en avond). Innemen met voedsel en water. Kuur van 3 maanden

Tegenindicaties : Geen contra-indicaties voor langdurig Gebruik. Niet Gebruiken in geval van zwangerschap. Veroorzaakt geen verslaving.

Samenstelling: Amalaki / Amla (Phyllantus emblica of Emblica officinalis), vruchtenpulp, 160 mg, met krachtige antioxidant polyfenolen waaronder ascorbinezuur (vitamine C), bioflavanoïden, ellaginezuur en andere tanninen. Bibhitaki (Terminalia belerica), vruchtenpulp, 160 mg, met krachtige antioxidant polyfenolen waaronder tanninen. Haritaki (Terminalia chebula), vruchtenpulp, 160 mg, met krachtige polyfenol antioxidanten, waaronder tanninen.

Herkomst
Indië
Seizoen
januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Bewaring
Kamertemperatuur