The wishlist name can't be left blank

Ontbijt, lunch en apero

Bij BE O Versbar geloven we dat lekker, duurzaam en gezond de perfecte match zijn om een inspirerend gerecht op tafel te brengen. Al onze ingrediënten zijn 100% biologisch, plantaardig en op het ritme van de seizoenen. Bovendien is alles op onze kaart homemade.

De Versbar ligt verborgen in de historische galerij ‘Bourdon Arcade’ in Gent. Dankzij de lichtinval via de grote, glazen koepel kan je genieten van een buitengevoel en even ontsnappen aan het bruisende stadsleven.

Ontdek ons lentemenu en alle glutenvrije en suikervrije opties hier

Gesloten 23 februari 2020

Wintermenu

Bekijk menu

Wil jij ons team versterken?

Bekijk onze nieuwe vacature!

Vacature: keukenprins - of prinses in de plantaardige keuken

Wij zoeken een keukenprins of -prinses met een passie voor de plantaardige keuken die zin én ervaring heeft om parttime bij ons in de potten te komen roeren. 

Hoe ziet je droomjob in onze vegan keuken eruit?

  • Je laat je creativiteit en voeling voor de plantaardige keuken op hol slaan bij het bedenken en voorbereiden van het menu;
  • Je bedenkt iedere week één lunch van de week met nieuwe seizoensproducten uit de Versmarkt;
  • Je plaatst grondig en op tijd bestellingen, zodat onze voorraad altijd netjes aangevuld is;
  • Je werkt volgens de regels van het FAVV. 

Wie ben jij?

  • Je bent enthousiast over ons concept en draagt op Facebook nog net niet het label 'superfan'; 
  • Je bent dynamisch, je hebt een frisse mindset en je karakter is net zo straf als chef Neri's pittige groene curry;
  • Je bedenkt graag de zotste gerechten met plantaardige ingrediënten;
  • Je kan je plan trekken in de keuken en vindt het leuk om zelfstandig te werken;
  • Je hebt minstens 1 jaar keukenervaring;
  • Ervaring in vegetarisch/veganistische keuken.

Wanneer werk je?

Je uurrooster is variabel en bekijken we verder tijdens je solliciatie. Maar je ziet het helemaal zitten om regelmatig in het weekend te werken, ook op zondag.

Waarom zou je kiezen voor een job in onze Versbar?

  • We bieden je een vast contract voor onbepaalde duur na een proefperiode van 3 maanden;
  • We laten je volledig je ding doen in onze keuken, zolang het aansluit bij ons concept;
  • We beloven je een verloning navenant je ervaring;
  • We garanderen je flexibiliteit in de vorm van een variabel uurrooster.

Wanneer mag je starten?

Na een leuke babbel met koffie en vegan gebak, waarbij we beiden een match voelen, mag je asap aan de slag. 

Hoe kan je solliciteren?

Simpel: stuur snel een mail naar stijn@beo-bar.be met je CV én motivatiebrief.  Mis je nog wat info? Stuur Stijn een mailtje of bel hem op het nummer +32 477 63 55 96.

Hoe kan je ons bereiken?

Met de fiets …

Je kan jouw fiets kwijt in de ondergrondse fietsenstalling aan het Emile Braunplein. Ook aan de ingang van BE O zelf, in de Heilige Geeststraat, kan je jouw fiets veilig parkeren.

Met de bus of tram …

BE O is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Ga met de lijnen 1, 3, 17, 22, 24, 38 of 39 en stap af aan halte Korenmarkt.

Met de auto …

Parking Kouter, Interparking of parking Michiels liggen op een wandelafstand van 5 minuten.

Openingsuren & contact

Openingsuren
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag gesloten
Info

Heilige Geeststraat 30
9000 Gent Google maps
+32 477 63 55 96
info@beo-bar.be

Over ons

Wat drie jaar geleden begon als een experimentele juicebar is vandaag uitgegroeid tot een gezond lunchadresje. Wij kiezen bewust voor de plantaardige keuken, omdat wij erin geloven dat dit goed is voor mens én natuur.

Alles op onze kaart is huisgemaakt, van de seizoenslimonades tot het gebak. Zo hebben we 100% controle over het wie, wat, hoe en waarom. Voor onze seizoensproducten brengen we dagelijks een bezoekje aan de aanliggende Versmarkt die op hun beurt alles rechtstreeks bij de boeren halen.

Versbar Gent