The wishlist name can't be left blank

Veelgestelde vragen

Producten

 • Welke producten verkopen jullie?

  Bij ons vind je een 300-tal biologische basisproducten zoals verse groenten en fruit, kazen, noten en zaden, vlees, dranken enz. Allemaal vers, betaalbaar en 100% biologisch. Bovendien vind je bij ons enkel seizoensgebonden producten, want we zouden niet graag hebben dat je moet inboeten op prijs en kwaliteit. Maar ook de ecologische voetafdruk speelt hierin een rol.

 • Van waar komen jullie producten?

  We werken vooral rechtstreeks samen met boeren in België, Spanje, Italië en Sicilië. Bij de gedetailleerde info van elk product kan je precies zien waar elk product vandaan komt. 

 • Waar kan ik de oorsprong van jullie producten terugvinden?

  De oorsprong vind je terug bij de gedetailleerde informatie van een product.

 • Waar kan ik de voedingswaarden en ingrediënten terugvinden?

  Bij elk verpakt product hebben we een extra beeld voorzien waarop je de ingrediënten makkelijk van de verpakking kan aflezen. Daarnaast kan je deze informatie ook terugvinden bij de details van het product. Dit zijn dus de voedingswaarden en ingrediënten zoals we ze doorkrijgen van onze leveranciers. Controleer best voor gebruik de verpakking om zeker te zijn dat tijdelijke wijzigingen in de productsamenstelling niet over het hoofd worden gezien.

 • Waar kan ik de allergenen terugvinden?

  Deze kan je makkelijk terugvinden bij de gedetailleerde informatie van de producten. Deze info hebben we doorgekregen van onze leveranciers. Controleer best voor gebruik de verpakking om zeker te zijn dat tijdelijke wijzigingen in de productsamenstelling niet over het hoofd worden gezien.


Prijzen

 • Hoe kunnen jullie bio betaalbaar aanbieden?

  Dankzij onze rechtstreekse samenwerking met de boeren en leveranciers kunnen wij de prijzen van biologische producten drukken en betaalbaar maken voor iedereen. Bovendien kunnen wij hierdoor het merendeel van onze producten in bulk én verpakkingsvrij aanbieden.