The wishlist name can't be left blank

BE O voor horeca en bedrijven

Met ons vernieuwde B2B-aanbod voor horeca en bedrijven gaat BE O voor meer service en meer kwaliteit. Ons assortiment is altijd kraakvers, seizoensgebonden en 100 % biologisch. Wij houden niet alleen van verse producten, maar ook van een persoonlijke aanpak. Je bestelling plaatsen kan via WhatsApp, sms of e-mail en wordt nadien met de bakfiets tot aan je deur geleverd.

BE O voor B2B 1

Onze verse producten in jouw horecazaak?

Zelf komen kiezen of liever bestellen?

Kom zelf ons biologisch aanbod ontdekken tijdens de openingsuren van de Versmarkt en betaal per factuur aan de kassa. Of laat je bestelling tot aan de deur van je horecazaak leveren, terwijl jij verder gaat met de mise en place. 

  1. Bestel je de dag zelf voor 7u 's ochtends, dan staat dezelfde dag nog je bestellingklaar om opgepikt of geleverd te worden. Leveringen gebeuren doorgaans van 7u ’s ochtends tot 12u ‘s middags. Grotere bestellingen plaats je best 3 dagen op voorhand. Let wel: bestel je na 7u, dan kunnen wij een levering op dezelfde dag niet garanderen.
  2. Bestel op voorhand per bak en ontvang je een korting van 10 %.
  3. Kom je zelf je boodschappen doen? Vraag dan aan de kassa in onze Versmarkt naar een factuur en ontvang onmiddellijk 5 % korting op grootverpakkingen. 

Laten leveren of zelf oppikken?

Wij leveren alles met plezier op onze elektrische bakfiets. Er is geen minimum bestelwaarde, maar we rekenen wel een leveringskost* aan gebaseerd op de afstand. Op die manier kunnen we onze leveringsdienst én onze service in de Versmarkt blijven garanderen. Vanaf 200 euro is de levering gratis. 

Pik je liever zelf je aankoop of bestelling op met de auto? Geen probleem, zelfs niet in het centrum van Gent. Parkeer je wagen recht voor onze deur dankzij een tijdelijke vergunning waar wij voor zorgen. In Antwerpen kan je terecht op onze ruime parking.

Leveringsdagen Gent: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag
Afhalingsdagen Gent: dinsdag t.e.m. zondag

Leveringsdagen Antwerpen: dinsdag, donderdag en vrijdag 
Afhalingsdagen Antwerpen: dinsdag t.e.m. zondag

*onderhoud vélo + (loon per km x afstand)

BE O voor B2B 2

Een bio groenten- en fruitmand op het werk?

Zelf komen kiezen of je laten verrassen?

Kies uit:

  • een door ons samengesteld groenten- en/of fruitmand van biologische oorsprong

  • een volledige bak van eenzelfde groente of fruit naar keuze en ontvang meteen een korting van 10 % indien vooraf besteld

Laten leveren of zelf oppikken? 

Bestel je voor 12u ‘s middags een bio groenten- en fruitmand, dan leveren we je bestelling de volgende dag al tussen 7u en 12u. Voor grotere bestellingen, vanaf 5 samengestelde bakken of 3 volle bakken per soort, raden we aan om 3 werkdagen op voorhand te bestellen.

Zelf je groenten- en fruitmand oppikken kan natuurlijk ook. Zelfs in het centrum van Gent. Parkeer je wagen recht voor onze deur dankzij een tijdelijke vergunning waar wij voor zorgen. In Antwerpen kan je terecht op onze ruime parking.

Leveringsdagen Gent: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 
Afhalingsdagen Gent: dinsdag t.e.m. zondag

Leveringsdagen Antwerpen: dinsdag, donderdag en vrijdag 
Afhalingsdagen Antwerpen: dinsdag t.e.m. zondag

Contacteer ons

Contact Gent

Andreas Meerburg
GSM: 0483/ 24 21 30
Mail: bestel@beo-markt.be

Bereikbaar op:
Di: 7:00 - 13:30
Wo - Vr: 7:00 - 12:00
Za: 7:30 - 11:00

Contact Antwerpen

Jens Beyers
GSM: 0483/ 71 72 77
Mail: bestel@beo-markt.be

Bereikbaar op:
Di: 7:00 - 12:00
Do.: 7:00 - 12:00
Vr: 8:00 - 11:00

Ontvang elke dinsdag ons aanbod in je mailbox

Stuur een mailtje naar bestel@beo-markt.be en ontvang elke dinsdagnamiddag ons aanbod van de week in je mailbox.