The wishlist name can't be left blank

Recepten

Pagina
Grrriezelige fruitmonsters
30 oktober 2019
Recepten

Grrriezelige fruitmonsters

Halloween vieren hoeft niet altijd ongezond te zijn. Kies dit jaar eens voor gezondere alternatieven zoals dit grrriezelig fruit. Bijzonder leuk om samen met de kinderen klaar te maken, maar nog leuker om op te eten. 

Guacamole
2 oktober 2019
Recepten

Guacamole

Holy guacamoly! Deze maand gaat het avocadoseizoen in Spanje weer van start. Warm of koud weer, een frisse avocadodip gaat er bij ons wel altijd in. Heb je nog geen lievelingsrecept voor guacamole? Dan kan je deze binnenkort misschien aan je receptenbundel toevoegen. Lekker als dip of als spread tussen een broodje.

Appelmoes met gember
11 september 2019
Recepten

Appelmoes met gember

Als de eerste Belgische appels toekomen in onze Versmarkt kunnen we niet anders dan hier onmiddellijk mee aan de slag te gaan. Deze appelmoes is gemaakt met drie soorten appels en gember. Aangezien elke appel een eigen typerende smaak heeft, krijgt je appelmoes zo meer diepgang.

Soep van geroosterde tomaten
4 september 2019
Recepten

Soep van geroosterde tomaten

Deze soep van geroosterde tomaten is niet zomaar een klassieke tomatensoep. Door de tomaten eerst te roosteren in de oven met een beetje zout, balsamicoazijn en olijfolie haal je de smaak in de vruchten naar boven. Wij gebruiken trostomaten, maar je kan zelf kiezen welke soort je het liefst gebruikt.

Beetburger
28 augustus 2019
Recepten

Beetburger

Deze beetburger met geta is lekker krokant aan de buitenkant en heerlijk sappig aan de binnenkant. Steek de burger tussen een broodje met frisse groenten of serveer hem in zijn puurste vorm. Met deze gezonde burger maak je gegarandeerd indruk op je gasten tijdens een nazomer bbq.

Shakshuka
21 augustus 2019
Recepten

Shakshuka

Comfort food in slechts één enkele pan. Heerlijk vullend als ontbijt of ‘s avonds als je snel, lekker én gezond wil gegeten hebben. Als basis gebruik je een simpele tomatensaus, afgewerkt met je favoriete, verse kruiden. Of heb je nog saus over van een spaghetti-avond? Nog beter! Want dan zal het je nog minder tijd kosten om dit smakelijke gerecht op tafel te toveren.

Gegrilde watermeloen met gerookt paprikapoeder
14 augustus 2019
Recepten

Gegrilde watermeloen met gerookt paprikapoeder

Als je nog nooit gebakken of gegrilde watermeloen hebt gegeten, is dit receptje zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Bak de watermeloen eventueel samen met halloumi in dezelfde pan. De combinatie tussen de gezouten kaas en de gekarameliseerde suiker van de watermeloen zijn om duimen en vingers af te likken.

Detox juice met rode biet en paarse boerenkool
7 augustus 2019
Recepten

Detox juice met rode biet en paarse boerenkool

De helft van de zomervakantie is al achter de rug. Dat betekent dat we er al enkele gezellige zomeravonden met lekkere wijntjes en cocktails hebben op zitten. Hoog tijd dus om ons lichaam te detoxen. Verwerk de rode biet en paarse boerenkool tot een sapje en stoom je lichaam helemaal klaar voor het tweede deel van de zomer.

Fruitige aardbeienlimonade met citroen
10 juli 2019
Recepten

Fruitige aardbeienlimonade met citroen

Een handig receptje voor als je aardbeien te ver gerijpt zijn, maar je ze toch niet zomaar in de vuilnisbak wil gooien. Met slechts vier ingrediënten kan je deze fruitige limonade op tafel toveren. Werk af met enkele takjes frisse munt.

Gele pruimenconfituur met gember en chili
3 juli 2019
Recepten

Gele pruimenconfituur met gember en chili

Als we aan confituur denken, denken we spontaan aan een zoet ontbijt. Maar deze gele pruimenconfituur is vooral lekker in combinatie met hartige gerechten zoals op een toast met plattekaas, afgekruid met peper of bij een stukje gegrild vlees.

Apero o'clock met de Bellini cocktail
26 juni 2019
Recepten

Apero o'clock met de Bellini cocktail

Of je er nu van houdt of niet, deze zomerse temperaturen vragen om extra verfrissing. En waarmee kan je beter je dorst lessen dan met een vers gemaakte Bellini? De cocktail werd genoemd naar kunstenaar Giovanni Bellini, omdat de roze toga van één van de heiligen in zijn schilderijen dezelfde kleur zou hebben.

Zoetzure uien, mooi én lekker!
19 juni 2019
Recepten

Zoetzure uien, mooi én lekker!

Zoetzure uien zijn zo simpel te maken en altijd handig om in huis te hebben als afwerking van een gerechtje. Zelf leggen we de uien nogal graag als smaakmaker tussen een ciabatta broodje met belegen kaas, avocado, sla en bruine tomaat. De marinade kan je dan ook als dressing gebruiken.

Pagina