The wishlist name can't be left blank

Recepten

Pagina
Kinderen groenten laten eten doe je zo
2 september 2020
Recepten

Kinderen groenten laten eten doe je zo

Kinderen groenten laten eten is voor veel ouders een dagelijkse strijd aan de eettafel. Met een portie extra geduld en onze tips, is de dagelijkse strijd vanaf nu misschien wel (tijdelijk) gestreden. 

Bloemkoolpizza met tomatensaus en mozzarella
2 september 2020
Recepten

Bloemkoolpizza met tomatensaus en mozzarella

Pizza hoeft niet altijd ongezond te zijn. Vervang de bloem door bloemkool en zo zet je stiekem een extra portie groenten op het menu. Lekker gezond! En helemaal kidsproof.

Gevulde aardappel op de BBQ met tomaat en (vegan) kaas
5 augustus 2020
Recepten

Gevulde aardappel op de BBQ met tomaat en (vegan) kaas

Met de hittegolf in het vooruitzicht, zullen er hier en daar wel een aantal bbq’s aangestoken worden. Vervang een klassieke aardappelsalade eens door deze gevulde variant en zo krijgt je bijgerecht meteen een heel andere invulling.

Bloemkoolsteak met chimichurri
1 juli 2020
Recepten

Bloemkoolsteak met chimichurri

De bloemkoolsteak is één van de zovele creatieve variaties die je met bloemkool kan klaarmaken. Maar bovenal is dit vegetarisch alternatief bijzonder lekker én gezond. Serveer de bloemkoolsteak als hoofdgerecht of aperitiefhapje op een zomerse BBQ. Succes verzekerd!

Pastasalade met groene pesto voor bij de BBQ
3 juni 2020
Recepten

Pastasalade met groene pesto voor bij de BBQ

Pastasalade met groene pesto voor bij de BBQ. Een match made in heaven! Kies voor gerechtjes die weinig tijd vragen, maar nog steeds verrassen zoals deze pastasalade. Maak een groente pesto van het loof dat je overhoudt van je andere groentjes, zoals van de wortelen, venkel of radijs.

Recept voor poepsimpele kimchi
6 mei 2020
Recepten

Recept voor poepsimpele kimchi

Kimchi is een Koreaanse manier om groenten te bewaren op basis van fermentatie. Traditioneel gebruikte men Chinese kool, maar je kan eender welke kool gebruiken. Zorg ervoor dat je bij het bereiden van kimchi altijd propere handen hebt, zonder zeepresten. Steriliseer ook eerst de luchtdichte, glazen bokalen.

Gegrilde asperges met vegan hollandaisesaus
1 april 2020
Recepten

Gegrilde asperges met vegan hollandaisesaus

Ben jij zo iemand die bij de start van het aspergeseizoen elke week dit witte goud op tafel zet? Dan is een extra recept in deze periode mooi meegenomen. Voor deze variant vervangen we de klassieke hollandaisesaus door een romige cashewcrème met citroen. Serveer met gebakken aardappelen in olijfolie.

Groentetaart met manouri
4 maart 2020
Recepten

Groentetaart met manouri

Manouri is een vegetarische kaas op basis van schapen- en geitenmelk. Heerlijk om te bakken zoals halloumi, verwerkt in een salade of in een voedzame groentetaart met broccoli, boerenkool en tuinbonen. Benieuwd of jij net als ons grote fan bent van dit recept voor groentetaart met manouri.

Recept voor verse frietjes uit de oven
1 maart 2020
Recepten

Recept voor verse frietjes uit de oven

Durf je af en toe net als ons eens zondigen met een lekker pak frieten? Wij zullen het alvast niet verder vertellen. Maar probeer ook zeker eens deze frietjes uit de oven. Ze zijn minder vettig, maar bevatten een hoog comfort food gehalte.

(Veggie) Bourguignon met wintergroenten
5 februari 2020
Recepten

(Veggie) Bourguignon met wintergroenten

In februari haal je best eens de potten en pannen uit de kast voor een hartverwarmend stoofpotje. Dit recept voor (veggie) bourguignon met biologische wintergroenten kan je maken met rundstoofvlees of seitan.

Warm appelsap met gember, sinaas en kaneel
1 januari 2020
Recepten

Warm appelsap met gember, sinaas en kaneel

Al ooit eens warm appelsap geproefd? Onze hartverwarmende versie met gember, sinaas en kaneel is ideaal om de koude winterdagen mee door te komen. Een makkelijk recept voor warm appelsap om alleen onder een dekentje van te slurpen of in leuk gezelschap tijdens Tournée Minérale.

Feestcocktail met prosecco, pompelmoes en granaatappel
4 december 2019
Recepten

Feestcocktail met prosecco, pompelmoes en granaatappel

Een gezellig feestavond start altijd met een lekker aperitief.  En liefst ééntje dat je op voorhand kan voorbereiden, zodat je zoveel mogelijk tijd met je gasten kan spenderen. Werk af met een takje verse rozemarijn en je avond kan beginnen.

Pagina