The wishlist name can't be left blank

Recepten

Pagina
Gegrilde asperges met vegan hollandaisesaus
1 april 2020
Recepten

Gegrilde asperges met vegan hollandaisesaus

Ben jij zo iemand die bij de start van het aspergeseizoen elke week dit witte goud op tafel zet? Dan is een extra recept in deze periode mooi meegenomen. Voor deze variant vervangen we de klassieke hollandaisesaus door een romige cashewcrème met citroen. Serveer met gebakken aardappelen in olijfolie.

Groentetaart met manouri
4 maart 2020
Recepten

Groentetaart met manouri

Manouri is een vegetarische kaas op basis van schapen- en geitenmelk. Heerlijk om te bakken zoals halloumi, verwerkt in een salade of in een voedzame groentetaart met broccoli, boerenkool en tuinbonen. Benieuwd of jij net als ons grote fan bent van dit recept voor groentetaart met manouri.

Recept voor verse frietjes uit de oven
1 maart 2020
Recepten

Recept voor verse frietjes uit de oven

Durf je af en toe net als ons eens zondigen met een lekker pak frieten? Wij zullen het alvast niet verder vertellen. Maar probeer ook zeker eens deze frietjes uit de oven. Ze zijn minder vettig, maar bevatten een hoog comfort food gehalte.

(Veggie) Bourguignon met wintergroenten
5 februari 2020
Recepten

(Veggie) Bourguignon met wintergroenten

In februari haal je best eens de potten en pannen uit de kast voor een hartverwarmend stoofpotje. Dit recept voor (veggie) bourguignon met biologische wintergroenten kan je maken met rundstoofvlees of seitan.

Warm appelsap met gember, sinaas en kaneel
1 januari 2020
Recepten

Warm appelsap met gember, sinaas en kaneel

Al ooit eens warm appelsap geproefd? Onze hartverwarmende versie met gember, sinaas en kaneel is ideaal om de koude winterdagen mee door te komen. Een makkelijk recept voor warm appelsap om alleen onder een dekentje van te slurpen of in leuk gezelschap tijdens Tournée Minérale.

Feestcocktail met prosecco, pompelmoes en granaatappel
4 december 2019
Recepten

Feestcocktail met prosecco, pompelmoes en granaatappel

Een gezellig feestavond start altijd met een lekker aperitief.  En liefst ééntje dat je op voorhand kan voorbereiden, zodat je zoveel mogelijk tijd met je gasten kan spenderen. Werk af met een takje verse rozemarijn en je avond kan beginnen.

Grrriezelige fruitmonsters
30 oktober 2019
Recepten

Grrriezelige fruitmonsters

Halloween vieren hoeft niet altijd ongezond te zijn. Kies dit jaar eens voor gezondere alternatieven zoals dit grrriezelig fruit. Bijzonder leuk om samen met de kinderen klaar te maken, maar nog leuker om op te eten. 

Guacamole
2 oktober 2019
Recepten

Guacamole

Holy guacamoly! Deze maand gaat het avocadoseizoen in Spanje weer van start. Warm of koud weer, een frisse avocadodip gaat er bij ons wel altijd in. Heb je nog geen lievelingsrecept voor guacamole? Dan kan je deze binnenkort misschien aan je receptenbundel toevoegen. Lekker als dip of als spread tussen een broodje.

Appelmoes met gember
11 september 2019
Recepten

Appelmoes met gember

Als de eerste Belgische appels toekomen in onze Versmarkt kunnen we niet anders dan hier onmiddellijk mee aan de slag te gaan. Deze appelmoes is gemaakt met drie soorten appels en gember. Aangezien elke appel een eigen typerende smaak heeft, krijgt je appelmoes zo meer diepgang.

Soep van geroosterde tomaten
4 september 2019
Recepten

Soep van geroosterde tomaten

Deze soep van geroosterde tomaten is niet zomaar een klassieke tomatensoep. Door de tomaten eerst te roosteren in de oven met een beetje zout, balsamicoazijn en olijfolie haal je de smaak in de vruchten naar boven. Wij gebruiken trostomaten, maar je kan zelf kiezen welke soort je het liefst gebruikt.

Beetburger
28 augustus 2019
Recepten

Beetburger

Deze beetburger met geta is lekker krokant aan de buitenkant en heerlijk sappig aan de binnenkant. Steek de burger tussen een broodje met frisse groenten of serveer hem in zijn puurste vorm. Met deze gezonde burger maak je gegarandeerd indruk op je gasten tijdens een nazomer bbq.

Shakshuka
21 augustus 2019
Recepten

Shakshuka

Comfort food in slechts één enkele pan. Heerlijk vullend als ontbijt of ‘s avonds als je snel, lekker én gezond wil gegeten hebben. Als basis gebruik je een simpele tomatensaus, afgewerkt met je favoriete, verse kruiden. Of heb je nog saus over van een spaghetti-avond? Nog beter! Want dan zal het je nog minder tijd kosten om dit smakelijke gerecht op tafel te toveren.

Pagina