The wishlist name can't be left blank

Versmarkt Nevele

Contact

Openingsuren
Maandag gesloten
Dinsdag 12:00 - 18:00
Woensdag 12:00 - 18:00
Donderdag 12:00 - 18:00
Vrijdag 12:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag gesloten

Shop biologische producten in BE O Versmarkt Nevele

BE O Versmarkt Nevele

BE O Versmarkt Nevele is de trotse opvolger van de mythische fruit- en groenten handelaar Eric Van De Putte. BE O Nevele is de ideale locatie voor de consument die buiten de stad woont en graag de wagen of de fiets vult met verse biologische producten. In Nevele vind je hetzelfde ruime aanbod als in de andere Versmarkten. Zo kan ook iedereen buiten het stadscentrum genieten van betaalbare biologische voeding.

Laatste openingsdag BE O Versmarkt Nevele op 4 april 2020

“Vers, betaalbaar, 100 % bio en een toffe sfeer!” Al meer dan vier jaar maken we er onze missie van om kwaliteitsvolle en biologische voeding aan een juiste prijs aan te bieden. Juist voor jou als consument, maar ook voor onze boeren en leveranciers met wie we de verkoopprijs bepalen op basis van dialoog en niet onderhandeling. Helaas lukt het voor ons niet om deze missie in BE O Nevele sterk te maken. Bijgevolg zal deze Versmarkt haar deuren sluiten op 4 april 2020

Onze missie is pas voor alle betrokken partijen geslaagd als we een bepaald volume kunnen verkopen. Ondanks de trouwe marktbezoeken en het enthousiasme van onze klanten in BE O Nevele, hebben we vastgesteld dat we dit volume hier niet halen. Bovendien doet de locatie niet langer dienst als depot om de andere Versmarkten in Gent en Antwerpen te beleveren, sinds onze fusie met Terrabio eerder in 2019. Hierdoor konden we de werking van BE O Nevele enkel als verkooppunt evalueren en besloten we om BE O Nevele stop te zetten. Gent en Antwerpen daarentegen blijven op volle toeren verder draaien.

De laatste openingsdag van BE O Nevele is op zaterdag 4 april 2020. Tot dan staat het team nog steeds met veel goesting voor jullie klaar met verse, betaalbare en 100 % biologische producten. We zijn enorm dankbaar voor het enthousiasme dat de Versmarkt in Nevele de afgelopen jaren van alle klanten ontvangen heeft. Laten we er nog een lap op geven om in schoonheid af te sluiten. Bedankt!