The wishlist name can't be left blank
Shop de bioproducten van BE O Versmarkt

Shop de bioproducten van BE O Versmarkt

Bio voor iedereen dankzij ons assortiment van 300 verse en betaalbare producten

Neem een kijkje in ons vers, betaalbaar en seizoensgebonden aanbod dat in de loop van de komende weken verkrijgbaar is. Dankzij onze rechtstreekse samenwerking met telers en kwekers kan je er zeker van zijn dat al onze producten recht van het veld komen. Zo eet je niet alleen kraakvers, maar ook op het ritme van de seizoenen.
click and collect BE O Collect afhalingsdienst

Slim boodschappen doen met BE O Collect

Bestel je boodschappen online en wij zetten alles voor je klaar

Bestel je verse bioproducten voor elke dag 24/24 en 7/7 via onze webshop en kom ze afhalen wanneer het jou het beste past. Wij zetten met de grootste zorg en aandacht voor hygiëne alles voor je klaar in een houten kist of kartonnen doos ready to go. Wil je alles overladen in je eigen zak? Dan kan op onze speciaal voorziene tafel aan het afhaalpunt in onze Versmarkt.
Laat je inspireren door onze recepten en weetjes

Laat je inspireren door onze recepten

Meer dan 60 recepten en weetjes op het ritme van de seizoenen

Weet jij hoe je tomaten zo lang mogelijk vers houdt? Hoe je champignons het lekkerst klaargemaakt? Of hoe je pesto maakt van wortelloof? Laat je inspireren door onze huisgemaakte recepten en handige tips waar je het hele jaar rond mee aan de slag kan.
bio labels

Wat is bio?

Je kan niet zomaar ‘bio’ of ‘biologisch’ op de verpakking van een product zetten.

Er gelden hier heel strikte regels voor. De term biologisch is dan ook wettelijk beschermd in de volledige Europese unie. Je kan er dus op vertrouwen dat er heel wat controles gebeuren op producten die biologisch geteeld of gekweekt zijn.