The wishlist name can't be left blank

Inspiratie

Pagina
Grrriezelige fruitmonsters
30 oktober 2019
Recepten

Grrriezelige fruitmonsters

Halloween vieren hoeft niet altijd ongezond te zijn. Kies dit jaar eens voor gezondere alternatieven zoals dit grrriezelig fruit. Bijzonder leuk om samen met de kinderen klaar te maken, maar nog leuker om op te eten. 

Achter de schermen met Henri
30 oktober 2019
Artikels

Achter de schermen met Henri

Deze maand neemt Henri, bezieler van BE O, je mee voor een blik achter de schermen bij de aankoopcentrale van BE O (Gent, Nevele, Antwerpen) en de Biomarkt (Brussel). Sinds mei 2019 werken beide organisaties samen in de vorm van een logistiek platform waar er rechtstreeks met leveranciers en producenten wordt samengewerkt

Achter de schermen: hier komen onze paprika's, aubergine's en komkommers vandaan
2 oktober 2019
Artikels

Achter de schermen: hier komen onze paprika's, aubergine's en komkommers vandaan

Hebben jullie zich ooit al afgevraagd waar onze heerlijke paprika’s, aubergines, komkommers en tomaten vandaan komen? Voor deze kwaliteitsproducten werken we samen met boer Krist en zijn vrouw Cindy van Eco Veg uit Assenede. Op een drukke dinsdagochtend mochten we Cindy bellen voor een kort interview.

Guacamole
2 oktober 2019
Recepten

Guacamole

Holy guacamoly! Deze maand gaat het avocadoseizoen in Spanje weer van start. Warm of koud weer, een frisse avocadodip gaat er bij ons wel altijd in. Heb je nog geen lievelingsrecept voor guacamole? Dan kan je deze binnenkort misschien aan je receptenbundel toevoegen. Lekker als dip of als spread tussen een broodje.

Je koelkast organiseren doe je zo
2 oktober 2019
Artikels

Je koelkast organiseren doe je zo

Heb jij een vast systeem om je koelkast te vullen of plaats je boodschappen meestal in het wildeweg op de schappen en in de lades? Je koelkast organiseren, kan je heel wat tijd en geld besparen, want je weet precies wat er in je ijskast ligt waardoor je efficiënter kan shoppen en minder moet weggooien.

Appelmoes met gember
11 september 2019
Recepten

Appelmoes met gember

Als de eerste Belgische appels toekomen in onze Versmarkt kunnen we niet anders dan hier onmiddellijk mee aan de slag te gaan. Deze appelmoes is gemaakt met drie soorten appels en gember. Aangezien elke appel een eigen typerende smaak heeft, krijgt je appelmoes zo meer diepgang.

Soep van geroosterde tomaten
4 september 2019
Recepten

Soep van geroosterde tomaten

Deze soep van geroosterde tomaten is niet zomaar een klassieke tomatensoep. Door de tomaten eerst te roosteren in de oven met een beetje zout, balsamicoazijn en olijfolie haal je de smaak in de vruchten naar boven. Wij gebruiken trostomaten, maar je kan zelf kiezen welke soort je het liefst gebruikt.

Beetburger
28 augustus 2019
Recepten

Beetburger

Deze beetburger met geta is lekker krokant aan de buitenkant en heerlijk sappig aan de binnenkant. Steek de burger tussen een broodje met frisse groenten of serveer hem in zijn puurste vorm. Met deze gezonde burger maak je gegarandeerd indruk op je gasten tijdens een nazomer bbq.

Wanneer gebruik je welke ui?
28 augustus 2019
Artikels

Wanneer gebruik je welke ui?

De ui, een simpele smaakmaker voor bijna elk gerecht. Maar wanneer gebruik je welke soort? Kan je ze niet gewoon voor alles gebruiken? Dat kan, maar toch doe je er goed aan om te variëren. Hoewel je recept niet zal mislukken door een 'verkeerde' ui te gebruiken, kan de diepgang van je gerecht wel staan of vallen dankzij de typerende smaak van elke ui. Ontdek dus snel het verschil.

Shakshuka
21 augustus 2019
Recepten

Shakshuka

Comfort food in slechts één enkele pan. Heerlijk vullend als ontbijt of ‘s avonds als je snel, lekker én gezond wil gegeten hebben. Als basis gebruik je een simpele tomatensaus, afgewerkt met je favoriete, verse kruiden. Of heb je nog saus over van een spaghetti-avond? Nog beter! Want dan zal het je nog minder tijd kosten om dit smakelijke gerecht op tafel te toveren.

Het verhaal achter BE O
19 augustus 2019
Artikels

Het verhaal achter BE O

Drie jaar geleden, op 19 augustus 2015, gingen de deuren van BE O Versmarkt voor de eerste keer open met een basisassortiment aan verse seizoensproducten. Naar deze dag had Henri maandenlang toegewerkt, luisterend naar vrienden welke producten zij graag bij hem zouden kopen. Drie jaar later is de Versmarkt onherkenbaar: een uitgebreid kleurenpalet aan groenten en fruit, een ruim aanbod aan biologische kazen, zuurdesembrood, noten, zaden enz. Allemaal binnen dezelfde missie: bio betaalbaar maken voor iedereen.

Pagina