The wishlist name can't be left blank

Inspiratie

Pagina
(Veggie) Bourguignon met wintergroenten
5 februari 2020
Recepten

(Veggie) Bourguignon met wintergroenten

In februari haal je best eens de potten en pannen uit de kast voor een hartverwarmend stoofpotje. Dit recept voor (veggie) bourguignon met biologische wintergroenten kan je maken met rundstoofvlees of seitan.

Nao, de pure smaak van biologische chocolade in bulk
5 februari 2020
Artikels

Nao, de pure smaak van biologische chocolade in bulk

NAO, ontstaan uit een liefde voor Belgische chocolade en de nood aan méér verpakkingsvrije producten. Ontdek het verhaal van deze overheerlijke biologische chocolade in bulk; het ideale cadeau voor valentijn. We spraken Julien, mede-eigenaar van NAO.

5 februari 2020
Artikels

"Samen staan we sterk": BE O en De Biomarkt

Afgelopen jaar in mei 2019, fusioneerde BE O met De Biomarkt in Brussel. De markt die Henri (oprichter BE O) een aantal jaren geleden leerde kennen dankzij zijn huidige zakenpartner Philippe Woitrin. Zijn eerste bezoek aan De Biomarkt was voor Henri meteen liefde op het eerste gezicht en inspireerde hem om hun filosofie ook met Vlaanderen te delen. Vier jaar later, voelden beide markten de nood om de krachten te bundelen, want "samen staan we sterk". Daarom is biologische, kwalitatieve producten aanbieden aan de juiste prijs sinds de fusie de gezamenlijke missie van beide biomarkten. 

Brood bewaren doe je zo
4 februari 2020
Artikels

Brood bewaren doe je zo

Ons biologisch zuurdesembrood van Desemenzo komt elke dag vers uit de oven. En dat proef je! Maar hoe bewaar je brood en houd je het zo lang mogelijk vers en lekker? Wij geven je enkele tips.

Warm appelsap met gember, sinaas en kaneel
1 januari 2020
Recepten

Warm appelsap met gember, sinaas en kaneel

Al ooit eens warm appelsap geproefd? Onze hartverwarmende versie met gember, sinaas en kaneel is ideaal om de koude winterdagen mee door te komen. Een makkelijk recept voor warm appelsap om alleen onder een dekentje van te slurpen of in leuk gezelschap tijdens Tournée Minérale.

Tips om gezond te detoxen na de feestdagen
1 januari 2020
Artikels

Tips om gezond te detoxen na de feestdagen

Het nieuwe jaar brengt voor velen onder ons heel wat goede voornemens zoals een gezond en fit lichaam. Na de vele feestelijke diners en drinks zou het wel eens kunnen dat zowel je eet- als slaapritme verstoord is geraakt. Start met een fris en energiek gevoel het nieuwe jaar dankzij onze tips om gezond te detoxen na de feestdagen. 

Ontdek het verhaal van De Drie Wilgen en haar biologische fruitsappen
1 januari 2020
Artikels

Ontdek het verhaal van De Drie Wilgen en haar biologische fruitsappen

Tournée Minérale staat voor de deur. Speciaal voor deze gelegenheid spraken we af met Jan, oprichter van sappenbedrijf ‘De Drie Wilgen’ dat al sinds de jaren ‘80 de lekkerste smaakcombinaties perst. Jan vertelde ons meer over zijn bijnaam ‘Jan sap’ en de productie van zijn biologische fruitsappen. Tijdens Tournée Minérale een hele maand énkel water drinken? Neen hoor! Dankzij De Drie Wilgen heb je genoeg lekkers om uit te testen.

Feestcocktail met prosecco, pompelmoes en granaatappel
4 december 2019
Recepten

Feestcocktail met prosecco, pompelmoes en granaatappel

Een gezellig feestavond start altijd met een lekker aperitief.  En liefst ééntje dat je op voorhand kan voorbereiden, zodat je zoveel mogelijk tijd met je gasten kan spenderen. Werk af met een takje verse rozemarijn en je avond kan beginnen.

Ontdek het mooie verhaal achter de biologische pasta's van Girolomoni
3 december 2019
Artikels

Ontdek het mooie verhaal achter de biologische pasta's van Girolomoni

Heb jij het nieuwe pasta-assortiment van Girolomoni al geproefd? Rechtstreeks van de zonovergoten graanvelden in Italië. Gino Girolomoni leerde al op jonge leeftijd de landbouwcultuur te waarderen. En gelukkig maakte hij er zijn missie van om dit met de rest van de wereld te delen. Ontdek het mooie verhaal achter de pasta's van Girolomoni dat Veronica (export manager Girolomoni) met ons deelde en je zal bij het proeven van de pasta’s dubbel zo hard genieten.

Pagina