The wishlist name can't be left blank

Tofu gelactofermenteerd natuur ( 0,100 kg)

Tofu gelactofermenteerd natuur ( 0,100 kg)
Op voorraad
- stuk(s) +
Perstuk(s)
€ 4,51 stuk(s)
Gegevens
Onze biologische tofu met lactofermentatie heeft vele kwaliteiten: smeltend en smakelijk, met een textuur die heel dicht bij die van feta ligt. Hij kan worden gebruikt als kaas: op toast, bij salades, gebakken in olijfolie of bij pasta. Gemarineerd in deze traditionele Japanse sojasaus, wordt hij unaniem gewaardeerd door fijnproevers! Rijk aan Omega 3. Glutenvrij. Veganistisch. Wat is het concept van lactofermented tofu en het verschil met klassieke tofu? Traditionele tofu wordt beschouwd als een "sojakaas" of "sojawrongel" en wordt verkregen door een fysisch-chemische reactie en gelering van eiwitten, na toevoeging van nigari (magnesium- en calciumzout) in hete toestand. Bij Sojami is de hoge kwaliteit van onze tofu te danken aan de lacto-fermentatie die de tofu ondergaat tijdens de productie, een natuurlijk proces waarbij de suikers in sojamelk worden omgezet in melkzuur.
Bewaring
Koelkast