The wishlist name can't be left blank

Wie is BE O Markt?

Een Versmarkt met een ruim assortiment van biologische en seizoensgebonden basisproducten aan betaalbare prijzen, want bio kan ook voor jou zijn. Wees bio, BE Organic!

wie-is-beoEr was eens...

Een inspirerende wereldreis, waarbij Henri (oprichter) voelde dat er duidelijk nog heel wat gesleuteld kon worden aan onze huidige manier van consumeren. Dankzij zijn zakenpartner Philippe Woitrin, leerde Henri "Marché des Tanneurs" kennen, een biologische versmarkt in Brussel. Het gevoel dat Henri had toen hij deze biomarkt voor de eerste keer binnenstapte, was voldoende om samen met Philippe de filosofie van Marché des Tanneurs mee naar Gent te nemen. Om zoveel mogelijk inzichten te verkrijgen, deed Henri zeven maanden lang, vijf dagen op zeven, stage in ruil voor een waardevolle schat aan informatie. De andere twee dagen ging hij op zoek naar gecertificeerde boeren die graag samen met hem bio toegankelijker wilden maken.

Bio betaalbaar maken voor iedereen

In de zomer van 2015 openden de deuren van de eerste BE O Versmarkt in Gent. De Versmarkt bood vanaf de eerste dag een basisassortiment lekkere biologische groenten en fruit. Vandaag is de markt onherkenbaar geworden. De BE O Versmarkten in Nevele, Gent, Antwerpen en Brussel verkopen een uitgebreid kleurenpallet van meer dan 300 producten: een ruim aanbod aan groenten, fruit, biologische kazen, zuurdesembrood, noten, zaden etc. De missie is nog steeds dezelfde als op de eerste dag: bio betaalbaar maken voor iedereen.

Bio betaalbaar voor iedereen

Rechtstreeks van de boer, zonder verpakking

Elk product is op haar best in haar zuiverste vorm. Dankzij onze rechtstreekse samenwerking met boeren maken we bio betaalbaar voor iedereen en kunnen we er ook voor zorgen dat het merendeel van onze producten verpakkingsvrij in onze Versmarkten ligt. Zo ziet de markt er niet alleen smakelijker uit, maar gaan consumenten ook bewuster om met voeding. Ontdek onze containers met noten en zaden, de grote wijn- en honingvaten en de verse groenten en fruit. Allemaal zonder wegwerpverpakking.
Iedereen kan zelf kiezen welke producten en hoeveelheden ze mee naar huis willen nemen, zo gaan we ook verspilling tegen.

Bio gecertificeerde leveranciers

Alle boeren met wie we samenwerken zijn biologisch gecertificeerd. Dit betekent dat zij voldoen aan strenge normen uit het bio-lastenboek en regelmatig gecontroleerd worden door onafhankelijke biocontrole-organisaties. Alle bio-ondernemers (boeren, fokkers, bewerkers, handelaars, importeurs) en dus ook BE O, worden minstens één keer per jaar gecontroleerd. Zo kunnen we garanderen dat alle producten in onze Versmarkt van 100% biologische oorsprong zijn.

Koop verse bioproducten bij BE O Versmarkt

Koop verpakkingsvrij biologische producten bij BE O Versmarkt